Om oss 2018-05-14T08:23:15+00:00

Om Värmehjälpen.se

Värmehjälpen.se är en hemsida som hjälper dig att hitta en installatör till ditt nya värmesystem samt ger dig information om de olika systemen. Vare sig det handlar om, värmepumpar, isolering eller infravärmepaneler får du alltid den hjälp du behöver.

Hur fungerar värmehjälpen?

I grund och botten fungerar värmehjälpen som en mellanhand mellan kunder och olika företag som installerar värme. Är du en privatperson som behöver installera värme, får du offerter av olika företag som du sedan kan jämföra. Är du ett företag som installerar värme, får du kunder som du sedan får skicka offerter till. Ett system som fungerar bra för båda parter!

Vi garanterar att du alltid får minst en offert som du sedan i lugn och ro får gå igenom och sedan välja hur du ska göra med den. Att få offerter via värmehjälpen är helt gratis och vi ställer inga krav på dig som köpare.

Varför använda värmehjälpen?

Du frågar dig säkert varför du ska använda värmehjälpen istället för att kontakta ett företag rakt av. Genom att använda sig av vår tjänst får du enkelt en överblick över vad de olika företagen i ditt område erbjuder. Det gör det enkelt för dig att jämföra och välja det som lämpar sig bäst. Låt oss göra grovjobbet, helt kostnadsfritt.

Värmehjälpen.se ägs och drivs av Buller Kommunikation AB.

  • Vad behöver du hjälp med?

    • Vart ska arbetet utföras?

  • Dina Kontaktuppgifter