Offert luft-vattenvärmepump 2018-05-17T13:11:10+00:00
  • Vad behöver du hjälp med?

    • Vart ska arbetet utföras?

  • Dina Kontaktuppgifter

Offert Luft-vattenvärmepump

Värmehjälpen hjälper dig som behöver installera en luft-vattenvärmepump i ditt hus. Skicka in din förfrågan med hjälp av formuläret för att få offert luft-vattenvärmepump från olika företag skickade till dig helt gratis.

Vi vill säkerställa att alla som behöver installera luft-vattenvärmepumpar ska få göra detta samt få möjlighet att hitta det bäst lämpade företaget anpassade efter dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i informationen i formuläret så tar vi hand om resten. Sedan kommer du att få offerter av olika företag som installerar luft-vattenvärmepumpar, hur många offerter du får beror helt på vart du bor och vilka krav och förutsättningar du har. Vi garanterar att du åtminstånde får offert luft-vattenvärmepump från ett pålitligt och professionellt företag som vi sedan innan har kvalitétssäkrat.

Hur fungerar en luft-vattenvärmepump?

Luft-vattenvärmepumpar är ett pålitligt och välbeprövat värmesystem som ger väldigt bra resultat. Detta alternativet är också bra för miljön då man utvinner värme från luften utomhus, den verkar ända ner till -20 grader!

En luft-vattenvärmepump fungerar genom att ett köldmedium på utsidan av huset utvinner värmen från luften. Värmen transporteras sedan in till husets värmeystsem där den både värmer upp huset med hjälp av pumpens inomhusdel men också ger dig varmvatten. Då luft-vattenvärmepumpen fungerar ända ner till -20 grader betyder det att system är pålitligt även uppe i Norrland.

offert luft-vattenvärmepump