Offert Infravärmepaneler 2018-05-17T12:51:04+00:00
  • Vad behöver du hjälp med?

    • Vart ska arbetet utföras?

  • Dina Kontaktuppgifter

Offert Infravärmepaneler

Värmehjälpen hjälper dig som behöver installera en infravärmepaneler i ditt hus. Skicka in din förfrågan med hjälp av formuläret för att få offert infravärmepaneler från olika företag skickade till dig helt gratis.

Vi vill säkerställa att alla som behöver installera infravärmepaneler ska få göra detta samt få möjlighet att hitta det bäst lämpade företaget anpassade efter dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i informationen i formuläret så tar vi hand om resten. Sedan kommer du att få offert infravärmepaneler av olika företag som installerar infravärmepaneler, hur många offerter du får beror helt på vart du bor och vilka krav och förutsättningar du har. Vi garanterar att du åtminstånde får offert infravärmepaneler av ett pålitligt och professionellt företag som vi sedan innan har kvalitétssäkrat.

Hur fungerar infravärmepaneler?

Infravärmepaneler är inte lika vanligt som de ”traditionella” värmesystemen. De allra flesta har någonsin hört talas om t.ex kaminer och luftvärmepumpar men det är inte lika vanligt att man hör talas om infravärmepaneler. Detta kan få en att börja tveka på ifall det verkligen är ett så bra alternativ och istället väljer ett välbeprövat system istället. Då finns det en risk att du begår ett större misstag än du kan tro. Infravärmepaneler kan lätt sänka dina uppvärmningskostnader med minst 50%.

Infravärmepaneler fungerar lite annorlunda jämfört med t.ex en luftvärmepump. Luftvärmepumpen värmer upp luften och måste sedan hålla ett konstant flöde med varm luft i rummet för att det inte ska kylas ner igen. En infravärmepanel värmer upp sakerna i rummet och inte luften, precis som solen. Detta är väldigt effektivt då en stol är mycket bättre på att lagra värme än luften vilket i sin tur gör att den strålar ut värme under en lång tid efter att den blivit uppvärmd. På grund av detta behöver inte infravärmepanelerna vara igång hela tiden utan endast då objekten i rummet börjar kylas ner.

En väldigt uppskattad fördel med infravärmepaneler är att om du installerar de i badrummet, kommer golvet att värmas upp vilket ger dig gratis golvvärme på köpet.

Offert infravärmepaneler