Offert Bergvärme 2018-05-17T12:43:45+00:00
  • Vad behöver du hjälp med?

    • Vart ska arbetet utföras?

  • Dina Kontaktuppgifter

Offert Bergvärme

Värmehjälpen hjälper dig som behöver installera bergvärme i ditt hus. Skicka in din förfrågan med hjälp av formuläret för att få offerter från olika företag skickade till dig helt gratis. Jämför offert bergvärme från olika företag i lugn och ro.

Vi vill säkerställa att alla som behöver installera bergvärme ska få göra detta samt få möjlighet att hitta det bäst lämpade företaget anpassade efter dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i informationen i formuläret så tar vi hand om resten. Sedan kommer du att få offerter av olika företag som installerar bergvärme, hur många offerter du får beror helt på vart du bor och vilka krav och förutsättningar du har. Vi garaterar att du åtminstånde får en offert bergvärme av minst ett pålitligt och professionellt företag som vi sedan innan har kvalitétssäkrat.

Hur fungerar bergvärme?

När man installerar bergvärme borrar man ner en slang i berget som sedan pumpar runt en vätska med hjälp av en värmepump. Vätskan värms upp av solenergin som har lagrats i marken under sommaren. Med hjälp av den uppvärmda vätskan får du ut både värme och varmvatten.

Det du som husägare måste tänka på när du installerar bergvärme är att inte borra ett djupare hål än ditt hus behöver. Borrar du för djupt kommer du att utvinna mer energi än nödvändigt vilket i värsta fall kan sluta med att solen inte hinner värma upp marken. Händer detta kommer din bergvärme att få en mycket lägre effekt.

För att undvika detta hjälper vi dig att hitta en kunnig installatör som sköter jobbet felfritt.

Offert Bergvärme