Vad kostar det att installera en kamin med skorsten? 2018-05-16T21:26:07+00:00

En av de vanligaste frågorna vi får är; ”Hur mycket kostar det att installera en kamin med skorsten” Därför har vi gjort en enkel kostnadskalkyl där du får fram en ungefärlig kostnad. Kalkylen utgår från en installation av en rak skorsten. Prisuppgiften är ungefärlig.

Få offertförfrågan

Kamin

Värmehjälpen hjälper dig som vill installera en kamin i ditt hus. Skicka in din förfrågan med hjälp av formuläret för att få offerter från olika företag skickade till dig helt gratis.

Vi vill säkerställa att alla som vill installera en kamin i sitt hus ska kunna göra detta samt få möjlighet att hitta det bäst lämpade företaget anpassade efter dina behov. Det enda du behöver göra är att fylla i informationen i formuläret så tar vi hand om resten. Sedan kommer du att få offerter av olika företag som installerar kaminer, hur många offerter du får beror helt på vart du bor och vilka krav och förutsättningar du har. Vi garanterar att du åtminstone får kontakt med ett pålitligt och professionellt företag som vi sedan innan har kvalitétssäkrat.

  • Vad behöver du hjälp med?

    • Vart ska arbetet utföras?

  • Dina Kontaktuppgifter